Eigen merk producten van Werkplekaanpassingen

Eigen merk: onze eigen producten

Vanuit de aanpassingen voor één specifiek persoon of situatie, kunnen mooie producten ontstaan die ook voor anderen een probleem kunnen oplossen.
Werkplekaanpassingen heeft ondertussen een unieke lijn van zelf ontwikkelde producten voor je klaarstaan.

Temperatio maatwerkstoel

De Temperatio stoel is sinds 2015 dé modulaire maatwerkstoel bij medische problemen. Aangepast aan de persoon en klachten, lichaamsbeperkingen of handicaps. Door de jaren heen zijn er veel varianten ontwikkeld waarvan er twee zodanig eruit dat deze tegenwoordig ook als standaard stoel leverbaar zijn. Bekijk deze prachtige Temperatio Small en de Temperatio Large bureaustoelen op www.temperatio.nl.

Lumb-a-go

Sinds het eerste verzoek voor een meeneembare steun in de rug voor een medewerker met rugproblemen, is de Lumb-a-go niet meer weg te denken. Neem hem eenvoudig mee, pomp hem op en je hebt meteen een goede ondersteuning van je rug. En zijn broertje de Lumb-a-go Drive helpt als je werkplek een auto is. (Hij zit trouwens ook heel comfortabel als je geen rugklachten hebt.) Bekijk de inflatable rugkussens in de webshop van Werkplekverbeteraar.

Silx Bureaustoelreiniger

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan kan een bureaustoel wel eens vies worden. Maar ook gewoon door normaal gebruik, plakken lichaamscellen vast aan je zitting en armleggers. De Silx Bureaustoelreiniger reinigt door de sterke schuimlaag met frisse citroengeur. Zonder dat de bekleding of de vulling aangetast wordt. En laat zowel de stof als de harde delen weer stralen. Koop hier de Silx bureaustoelreiniger.

Auxilium

Het AuXilium portable zit- en rugkussen neem je makkelijk mee en het maakt het zitten op schoolmeubilair, collegebank of vergaderstoel weer prettig. Het draagt als een tas en zorgt ervoor dat je overal het beste van je zitplek maakt. Een meeneembare voorziening. Bekijk dit mobiele zit- en rugkussen in de webshop.

Burostoelhoes

De burostoelhoes beschermt je stoel op kantoor en thuis

Dan heb je eindelijk die speciaal voor jou ingestelde (en gemaakte) bureaustoel en dan heeft er weer iemand anders op gezeten. En aan gezeten.
Zeker in een flex omgeving ben je je eigen stoel (als je die hebt) soms zo kwijt. Met de Burostoelhoes laat je zien dat het jouw stoel is en dat iedereen er gewoon af moet blijven.

Coccy-go

Op je stuit gevallen? Stuit gebroken? Dan weet je dat zitten een ramp kan zijn. De Coccy-go is het stuitbeenkussen dat je helpt om zo goed mogelijk weer aan de slag te gaan. Bekijk de stuitbeenkussens in de webshop.

Latus

“Gebruik maar een paar kussens”. En dan glijdt je been er alsnog af. Niet echt rustgevend als je been stil moet liggen na bijvoorbeeld een operatie. De Latus enkel- en beensteun is gevuld met zitzakkorrels en zorgt ervoor dat je been prettig ligt op de bank of in bed. Wegrollen is er niet meer bij. Meer weten? Blijf niet aanmodderen en bestel hier de Latus enkel- en beensteun.

MaXimus

Zitkrukken zijn er in allerlei soorten en maten. Maar als je echt iets speciaals nodig hebt, dan is er opeens geen keuze. Dat bleek regelmatig in ons werk. En daarom werd de MaXimus kruk ontwikkeld.
Grote billen, kleine billen, lange benen, korte benen, stuituitsparing; je kunt het zo gek niet noemen of de MaXimus kan het aan. Bekijk de verschillende MaXimus krukken in de webshop.

Pedibus

Bungelen je voeten boven de grond als je zit, dan is een voetensteun absoluut noodzakelijk. Maar ook als je bijvoorbeeld veerschil in beenlengtes hebt, door een prothese of een speciale hellingshoek nodig hebt vanwege een vastgezet enkelgewricht. Dan is een standaard voetensteun vaak niet bruikbaar. En daarom is de Pedibus voetensteun ideaal voor de ondersteuning van 1 of 2 voeten. (drie kan ook maar daar hebben we nog geen verzoek voor gekregen 😉
Bekijk de speciale voetensteun in de webshop.

Subsidia

Als je been goed ondersteunt moet worden voor korte of lange tijd en je ‘gewoon’ bureauwerk hebt, dan is de Subsidia beensteun de perfecte ondersteuning. Doordat het been niet alleen onder de knie gesteund wordt maar ook door de unieke extra enkelondersteuning, voorkom je extra spanning op je been. Een beensteun die terecht een beensteun mag heten.
Zowel voor 1 beens- als 2 beensondersteuning. Bekijk de Subsidia beensteunen hier.

WOMP

Werk Overal met Plezier… WOMP, een nieuw woord. En om plezierig werken overal mogelijk te maken, is een laptopsteun, een telefoonsteun en een tabletsteun een must. Licht, opvouwbaar en makkelijk mee te nemen naar je (tijdelijke) werkplek. Eigen productie, gemaakt van natuurlijke materialen. www.womp.nl of bestel meteen op www.werkplekverbeteraar.nl/womp.

Wat denk je?

De ontwikkelingen van nieuwe oplossingen bij Werkplekaanpassingen staan nooit stil.

Heb je een vraag, een probleem of een prachtig idee?